Antigeentest voor reizen

Eisen antigeentest voor vliegen naar het buitenland

In geval je bepaalde verschijnselen begint te vertonen die behoren bij coronavirusklachten, dan is het hoog tijd om een sneltest in Ridderkerk af te nemen. Zo kan je namelijk direct uitsluiten dat je besmet met het coronavirus besmet bent geraakt. Dit geldt overigens ook als je geen klachten van het virus vertoont. Je kunt uitgaan dat een sneltest in Ridderkerk door een ervaren zorgmedewerker wordt gedaan waarbij met zorgvuldigheid en ervaring wordt getest. De sneltesten zijn daarnaast gevalideerd door het RIVM en er wordt samengewerkt met de GGD.

Maak online eerst een afspraak voor een sneltest in Ridderkerk en volg de route op de kaart tot je bij de juiste locaties van de teststraten arriveert. Vergeet niet dat je na het afnemen van de sneltest direct weer naar huis moet gaan aangezien je de resultaten binnen een kwartier al via de email ontvangt en dus niet hoeft te blijven wachten.

PCR test met Reisverklaring Rotterdam

Als je in de omgeving Rotterdam woont en geen PCR test met Reisverklaring in Rotterdam en in de buurt: Katendrecht, Kop van Zuid, Spangen, Delfshaven, Feijenoord, Bloemhof, en Overschie …