Coronatesten

Elke coronatest: Antigeensneltest, PCR-test en Antistoffentest

Mocht je ondanks het nemen van maatregelen toch coronaverschijnselen vertonen, dan is het slim om een coronatest in Ridderkerk af te nemen om een mogelijke besmetting uit te sluiten. Een coronatest in Ridderkerk kan je afnemen als je 12 jaar of ouder bent en is een betrouwbare wijze waarop kan worden aangetoond in hoeverre je besmet met het sARS-CoV-2 virus geraakt bent, of je nou wel of geen last hebt van klachten.

Op moment dat de afspraak gemaakt is hoef je slechts de route te volgen op de kaart tot de juiste locaties zodat je terecht komt bij één van de teststraten in Ridderkerk. Neem je identiteitsbewijs mee en zorg ervoor dat je niet laat op de afspraak komt aangezien een coronatest in Ridderkerk niet langer dan 5 tot 15 minuten duurt. Ga na het testen weer naar huis, de resultaten hoef je niet bij de testlocatie op te wachten.