PCR-test met reisdocument

Voordelig PCR-testen in Ridderkerk voor vakantie

Om een PCR test met reisverklaring in Ridderkerk te kunnen regelen heb je een geldig identiteitsbewijs nodig en dien je minimaal 12 jaar oud te zijn. Je kunt met een geldige reisverklaring aangeven dat je negatief getest hebt op het coronavirus en dus gezond bent om te mogen vliegen naar het buitenland. Regel je geen PCR test met reisverklaring in Ridderkerk vóór de reis, dan kan je het vliegtuig helaas niet instappen.

Een afspraak voor het verkrijgen van een PCR test met reisverklaring in Ridderkerk krijg je door online je gewenste datum en tijdstip aan te kruisen. Om de locaties te vinden van de teststraten in Ridderkerk dien je de kaart erbij te halen om de route eerst even te checken. Je hebt niet meer dan 5 tot 15 minuten tijd nodig voor het testen en je ontvangt zowel de resultaten van de afgenomen PCR test als de reisverklaring digitaal.

PCR test met Reisverklaring Rotterdam

Als je in de omgeving Rotterdam woont en geen PCR test met Reisverklaring in Rotterdam en in de buurt: Katendrecht, Kop van Zuid, Spangen, Delfshaven, Feijenoord, Bloemhof, en Overschie …