Zuid Holland

Testlocaties Ridderkerk: tips en weetjes

In de omgeving van Ridderkurk kun je je ook laten testen bij een locatie bij jou in de buurt. Op de kaart kun je verschillende locaties vinden om je te laten testen.

In Ridderkerk kun je je laten testen bij de GGD of bij een commerciële teststraat. De PCR test bij de GGD is gratis, maar je kunt hier alleen terecht als je klachten hebt of als iemand in jouw omgeving recentelijk positief getest is op corona.

Als je een reiscertificaat nodig hebt omdat je gaat reizen of je hebt een andere reden dat je je wilt laten testen op corona, dan kun je niet terecht bij de GGD. Je zult dan een route naar een andere testlocatie bij jou in de buurt moeten vinden.

De PCR test bij een commerciële teststraat is niet gratis, maar het voordeel is wel dat je dan een reiscertificaat kunt krijgen.

PCR test met Reisverklaring Rotterdam

Als je in de omgeving Rotterdam woont en geen PCR test met Reisverklaring in Rotterdam en in de buurt: Katendrecht, Kop van Zuid, Spangen, Delfshaven, Feijenoord, Bloemhof, en Overschie …